Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važan dio posla

Otvoren je novi terminal Zračne luke Dubrovnik, pogledajte kako izgleda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekonstrukcija i nadogradnja Zračne luke Dubrovnik trebala bi biti dovršena u svibnju.

Dubrovačka zračna luka dobila je novi terminal, pa se putnici od ovog tjedna prijavljuju u takozvanu zgradu C. Radovi na rekonstrukciji i nadogradnji Zračne luke Dubrovnik time nisu dovršeni, ali je odrađen važan dio posla budući da se zgrada A prenamjenjuje u novu sortirnicu za prtljagu.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Direktor Zračne luke Dubrovni Rok Tolić izrazio je nadu da će luka u potpunosti procvjetati u svibnju, odnosno da će sve biti spremno do srca sezone koja bi ponovo mogla biti rekordna.

Podsjetimo, stari putnički terminali iz godine u godinu su jedva podnosili sve putnike koji su slijetali u Čilipe, odnosno lani je kroz Zračnu luku Dubrovnik prošlo oko dva milijuna putnika. Svakako vrijedi dodati i da je dubrovački aerodrom prvi u Hrvatskoj dobio aviomostove.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene