Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije ne jenjavaju

Gaf SDP-ove Sabine Glasovac: Optužila bivšu predsjednicu da je pjevala na Mamićevom rođendanu, a zapravo je pjevala - Bandiću

Reakcije na tvrdnje Zdravka Mamića o bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović stižu i od saborskih zastupnika, ali i od premijera Andreja Plenkovića koji kaže da su HDZ-ove financije transparentne. SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac napravila je gaf izjavivši da je Grabar-Kitarović pjevala na Mamićevom rođendanu.

Reakcije na tvrdnje Zdravka Mamića o bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović ne jenjavaju. Među njima našla se i SDP-ova Sabina Glasovac koja je optužila bivšu predsjednicu da je pjevala na rođendanu Zdravka Mamića.

Pročitajte i ovo Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao" Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

''Činjenica da je Kolinda Grabar-Kitarović u jeku predizborne kampanje pjevala na rođendanu Zdravka Mamića kao Marilyn Monroe svojevremeno jednom američkom predsjedniku. Isto je u jeku kampanje najavila ukoliko njezin prijatelj Mamić završi u zatvoru, da će mu peći i donositi kolače'', izjavila je Glasovac.

No bivša predsjednica nije pjevala na Mamićevom, već na rođendanu preminulog gradonačelnika Milana Bandića

Video je na svom Facebook profilu podijelio mostovac Nikola Grmoja, rekavši da "predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću."

Nadalje, Grabar-Kitarović je ranije rekla da bi kolače u zatvor nosila - Milanu Bandiću. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene