Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hollande tuži tabloid

SKANDAL U FRANCUSKOJ Predsjednik u aferi s poznatom glumicom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Francois Hollande najavljuje tužbu protiv tabloida koji u najnovijem broju piše o njegovoj navodnoj aferi s poznatom glumicom.

Na sedam stranica opširno su opisani susreti Francois Hollandea i glumice Julie Gayet, a sve je potkrijepljeno fotografijama na kojima je navodno ljubavni par.

Pročitajte i ovo Francuski predsjednik Emmanuel Macron Oslobađanje taoca prioritet Macron poručio izraelskom premijeru: "Vaše operacije u pojasu Gaze moraju prestati" Xi Jinping i Emmanuel Macron Diplomatski odnosi Kineski predsjednik sastao se s Macronom: Stiže i u hrvatsko susjedstvo

Predsjednik tvrdi da je napadnuta njegova privatnost i najavljuje tužbu. I prozvana glumica prošle je godine podnijela tužbe zbog pisanja o istoj aferi.

FRANCUSKI SUPERPOREZ Na sve plaće iznad milijun eura – 75% poreza!

'On je osoba poput svake druge i ima pravo na privatni život kao i svi drugi. Ne znamo je li to uopće istina, mislim da je sve skupa besmisleno', rekla je Zeinab, stanovnica Pariza.

'Prilično nisko i nezanimljivo. Predsjednik može reagirati kako god želi, to je njegov privatni život', rekao je Jean-Christophe, stanovnik Pariza. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene