Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani na ulici

FOTO U Zagrebu održan skup podrške BiH, dvije žene završile u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Zagreba okupilo se 300-tinjak ljudi. Nosili su transparente na kojima je, između ostalog, pisalo 'Jedna radnička klasa, jedna zajednička borba' .

Izađimo i mi na ulice, pridružimo se borbi naroda BiH za socijalno pravedno društvo. Pokažimo politici i krupnom kapitalu da nismo njihove lutke koje će moći i dalje nesmetano pljačkati! Želimo društvo za 99% ljudi, a ne društvo političko-tajkunske oligarhije!, pisalo je u pozivu na Skup podrške radničkim prosvjedima u BiH, koji je objavljen na Facebooku.

Sarajevo: Stotinjak prosvjednika ponovno blokiralo promet i traže ostavke

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

U centru Zagreba okupilo se 300-tinjak ljudi. Nosili su transparente na kojima je, između ostalog, pisalo 'Ne ratu među narodima, ne miru među klasama', 'Jedna radnička klasa, jedna zajednička borba' i 'Zauzmi, obrani, proizvodi'.

Dvije ženske osobe odvedene su u policijsku postaju zbog narušavanja javnog reda i mira, doznajemo u zagrebačkoj policiji. Protiv njih će podnijeti prekršajne prijave nakon čega će biti puštene kući.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene