Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijan zaspao na Dalmatini

FOTO i VIDEO Šok na autocesti: Mislila sam da je mrtav!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Dalmatini su vozači naišli na čovjeka kako spava nasred autocete. Pozvali su odmah policiju, a muškarac je bio u teško alkoholiziranom stanju.

Sama sreća i čudo nisu rezultirali tragedijom, a čitatelj Dnevnik.hr putem maila nam je pojasnio što je zatekao prije dva dana nasred autoceste Zagreb-Split prije Zadra.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Ministar policije pijan skrivio nesreću pa 'pobjegao u kafanu'!

'Poštovani, u petak 15. veljače na auto putu Dalmatina neposredno prije Zadra (u pravcu Šibenika) se desilo nešto nevjerovatnooooo!! Nepoznati muškarac MRTAV PIJAN spava nasred ceste.....

Nakon što su dva automobila uspjela uočiti i izbjeći nesreću i ja sam stao kako bih pomogao eventualno unesrećenima...( u prvi mah sam pomislio da se desilo prometna nezgoda sa smrtnim ishodom!!) ali na svu sreću sve je prošlo ok...

Smatram kako ovo treba objaviti kako se slični događaji ne bi ponovili...', napisao je u emailu naš čitatelj. Ispostavilo se da je muškarac, koji je ležao nasred autoceste, bio u prilično alkoholiziranom stanju.

Čitatelj je naknadno u telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr pojasnio kako su vozači zvali i policiju. No, u međuvremenu su uspjeli razbuditi muškarca, on se ubrzo udaljio s autoceste, pa su zabrinuti vozači još jednom kontaktirali policiju uz poruku, kako nema više potrebe za njihovom intervencijom.

'Nevjerojatno da je on to sve skupa uspio preživjeti, izaći neozlijeđen, prema tim snimkama. To rade ljudi u teškim pijanstvima ili nekom psihofizičkom stanju, koje ne može biti normalno, jer to nitko zdrave pameti ne bi napravio, jer dovodi u pogibelj sebe, ali ne samo i sebe već ostale sudionike u prometu', rekao nam je Damir Novak iz HAK-a.

Na teren su ipak upućeni policijski službenici zadarske Prometne policije, koji su obišli područje, ali nisu nikog zatekli, priopćio je za Dnevnik.hr Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Tragedija je izbjegnuta, a ukoliko ste i i vi zabilježili nešto slično na hrvatskim prometnicama, pošaljite vaše snimke i fotografija na moj.report@novatv.hr i ukažite i vi na slične probleme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene