Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušen pokrov

FOTO Prokišnjava krov škole u Sigetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se u osnovnoj školi Većeslava Holjevca u Sigetu prije nekoliko dana urušio zaštitni pokrov ravnog krova, on je počeo prokišnjavati.

Sanacija krova na školi je u tijeku i ona ne ometa nastavu koja se održava kao i do sada, potvrdio je za Dnevnik.hr ravnatelj Ivan Ostrogonac.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Ipak u jednoj od učionica i u predvorju počelo je prokišnjavati, a vodu koja kapa sa stropova trenutno se skuplja u plastičnim kantama. Međutim, ravnatelj napominje kako su to prostori koji su prokišnjavali i prije nego je napravljen pokrov prije nekoliko desetaka godina. Upravo je zbog njih i rađen prokrov koji se pod težinom snijega prošli tjedan urušio.

>> Krov škole se urušio pod težinom snijega

OŠ Većeslava Holjevca u novozagrebačkom naselju Siget izvorno je, tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća, izgrađena s ravnim krovom, no u međuvremenu joj je nadograđen kosi krov.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene