Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Krov škole se urušio pod težinom snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krov Osnovne škole Većeslava Holjevca u zagrebačkom naselju Siget sinoć se urušio, navjerojatnije pod težinom snijega, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Imate informacije ili fotografije s mjesta događaja? Javite nam se na moj.report@novatv.hr!

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

OKC Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba dojavu građana zaprimio je u 21:21 sati. "Na intervenciju su izašli vatrogasci iz VP Novi Zagreb s četiri vatrogasna vozila i 12 ljudi. Prema prvim informacijama s terena popustile su salonitne ploče površine od oko 50m2 najvjerojatnije uslijed težine snijega. Nema ozlijeđenih osoba, materijalna šteta se sanira, a sutra će se nastava normalno odvijati", izvijestili su iz Ureda.

>> Čeka nas još snijega: Past će između 10 i 30 centimetara!

OŠ Većeslava Holjevca u novozagrebačkom naselju Siget izvorno je, tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća, izgrađena s ravnim krovom, no u međuvremenu joj je nadograđen kosi krov. Nastava se jutros odvija bez problema, doznajemo iz sigetske škole.

(Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene