Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Puli - intervenirala i policija

FOTO Legao ispod pauka da mu ne odveze auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji prizor mogao se vidjeti u Puli. U pokušaju da spriječi pauka da mu odveze automobil, muškarac je legao na kolnik. Intervenirala je i policija.

Nesvakidašnji prizor mogao se vidjeti u Puli. U pokušaju da spriječi pauka da mu odveze automobil, muškarac je legao na kolnik. Intervenirala je i policija.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Očevidac je u detaljnom pismu objasnio incident tijekom kojeg se revoltirani muškarac usprotivio postupku odvoženja svog automobila.

Pauk podigao Mrsićev nepropisno parkiran auto pa ga vratio na isto mjesto

Iz pisma se vidi kako je ovaj čovjek parkirao svoj automobil kod gradskog stadiona, gdje inače stanari imaju svoj parking. No, odmah je došao prometni redar te naložio pauku da dignu auto jer je gumom bio na crti za invalide, donosi Istra News.

'Prometni redar je došao i naredio pauku da dignu auto jer je gumom bio na crti za invalide unatoč tome što imamo znak ‘‘samo za stanare’’ i što se crte za invalide ne vide i što više nemamo invalida u kvartu. Pauk je uzeo auto i na naše pitanje ‘‘a di da parkiramo?’’ je rekao ‘’nije moja stvar’’ i zvao policiju jer se čovjek legao ispod kotača pauka. Dva policajca su onako bahato nastupila, navukla neke crne rukavice i izlomili čovjeka koji se nije ni opirao i ima 60,70 godina... Radili mu poluge i kao što se vidi na slikama dvojica su ležala na njemu i lomili mu ruku... čovjek je vrištao da prestanu, da će ući u maricu, da ga boli, al' jedan mladi se samo zaderao samo - ‘’šuti! ‘’, stoji u pismu čitatelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene