Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekrasna Hrvatska

FOTO Fotografije Hvara koje su oduševile strance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjetnički fotograf Petar Botteri iz Staroga Grada na otoku Hvaru poslao nam je fotografije kojima oduševljava ljude diljem svijeta i na fenomenalan način predstavlja ljepote Hvara i Hrvatske.

'U posljednjih nekoliko dana desetak mojih fotografija objavljeno je na stranim Facebook stranicama koje ondje okupljaju zajednicu od ukupno oko 38 milijuna ljudi. Neke su fotografije podijeljene više od 16 tisuća puta. Najdraže mi je vidjeti da moje fotografije dijele mnogobrojne turističke i putničke agencije diljem svijeta', piše nam hvarski fotograf Petar Botteri.

Pročitajte i ovo Općina Jelsa Vratili zgradu u posjed Napeto na Hvaru: Načelnik sa zaštitarima "zauzeo" sporni kat zgrade, mještani vikali: "Jelsa je naša!" Slika nije dostupna Završena krim istraga Detalji tragedije na Hvaru: Vlasnik puške osumnjičen za ubojstvo prijatelja, prijeti mu najmanje pet godina zatvora

Kaže da često naiđe na zanimljive komentare ispod svojih fotografija, posebno kada vidi da ljepote Hrvatske oduševe strance koji potom odluče posjetiti našu domovinu .A tu su i komentari onih koji su već bili kod nas.

'Jedan je Talijan, Luigi, na Facebooku ispod slike Starog Grada na Hvaru svojoj ženi poručio: Sjeti se kako je bilo 2004. godine. Sada je još posebniji.' A njegova žena Alessandra mu je odgovorila: Predivan! Ljubavi, želim ondje opet otići s tobom', prepričava nam Botteri jednu od njemus impatičnih poruka.

VIDEO Bura u Rijeci digla krov osnovne škole, učenici evakuirani; kod Splita prevrnuto teretno vozilo, otoci odsječeni od Hrvatske

'Ovo je ogromna promocija za cijelu Hrvatsku koju ja već nekoliko godina radim tako što objavljujem svoje fotografije preko interneta i preko nekih velikih svjetskih web portala i velikih Facebook stranica. I što je najvažnije i na što sam jako ponosan je da sve to radim besplatno. U mojoj arhivi čuvam preslikane mnogobrojne krasne komentare na moje fotografije,a među njima su mi i neki najdraži komentari ljudi iz cijeloga svijeta, u kojima hvale Hrvatsku, mene i moje fotografije te poruke kako žele doći u Hrvatsku', ponosan je Petar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene