Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljena šteta

FOTO Dubrovnik: Trenutak strašnog udara munje u kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački lovac na nevrijeme, Daniel Pavlinović, snimio je trenutak udara munje u kuću za vrijeme nevremena ovog vikenda. Sada su objavljene i posljedice...

Na Facebook stranici Storm Chasers Dubrovnik, objavljeno je nekoliko fotografija udara munje u kuću. Na jednoj od njih potpisan je autor Daniel Pavlinović.

Pročitajte i ovo Vatrogasci gasili požar u Sibinju - 3 vlasnica zahvalna Grom udario u obiteljsku kuću, vatrogasci je uspjeli spasiti: "Mi ćemo vam biti vječno zahvalni!" Dječaka pogodio grom U BOLNICI JE VIDEO Dječaka tijekom kupanja pogodio grom: Čuo se samo udarac, pao je kao pokošen

Fotografija je prvotno objavljena u nedjelju navečer, a u ponedjeljak predvečer objavljena je i fotografija mjesta na koje je udarila munja te se vidi šteta koju je nanijela.

FOTO Oluja nad Dubrovnikom izazvala kaos

'Dobili smo dojavu o šteti koju je jučer prouzročila munja koja se vidi na fotografiji na označenom mjestu. Oštećen je dimnjak kuće te brojni kućanski aparati. Fotografiju oštećene kuće poslao nam je Roberto Marić', piše na stranici Storm Chasersa Dubrovnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene