Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv korupcije

Foley: Sanader je upozorenje svima koji pomišljaju na korupciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je počela Konferencija o antikorupcijskim mjerama u Europi pod pokroviteljstvom američke vlade i Europskog centra za sigurne studije.

Cilj konferencije je jačanje suradnje između SAD-a i europskih zemalja u borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala. Istaknuto je kako je Hrvatska u zadnje vrijeme učinila dodatne napore u tom smjeru, a veleposlanik SAD-a James Foley posebno je pohvalio rad USKOK-a.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović objava na facebooku Oglasio se Milanović: "Ljudi, oni kradu i svima nam se smiju" Slika nije dostupna Foleyjev povjerljiv brzojav 'Sanader štitio članove HDZ-a, Kosor ne'

'Vjerujem da će povijest pokazati da je ovo razdoblje prekretnica kada je prestalo nekažnjavanje, a počela odgovornost. Činjenica da je bivši premijer sada u zatvoru u Austriji i čeka izručenje Hrvatskoj pokazatelj je velikog problema, ali je istovremeno i moćno upozorenje svim političarima u Hrvatskoj i diljem regije koji možda pomišljaju na korupciju u budućnosti', kazao je Foley.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene