Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader: Faberu nije mjesto za okruglim stolovima već s policijom na ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Ivo Sanader je poručio ravnatelju policije Vladimiru Faberu da mu 'nije mjesto na okruglim stolovima već za radnim stolom i s policijom na ulici'.

Sanader je pritom vjerojatno mislio na okrugli stol u Saboru o korupciji i organiziranom kriminalu, na kojem je dan ranije Vladimir faber, od danas i službeno ravnatelj policije, izjavio kako 'smo predugo smeće zamatali u celofan', aludirajući pritom na dugogodišnje tvrdnje kako u Hrvatskoj nema mafije i kako je Hrvatska sigurna zemlja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ročište zakazano za 9. svibnja Sanader opet pred sudom, moguća odluka o izručenju Slika nije dostupna Produljen pritvor, pomaknut datum Čeka se nova odluka o datumu Sanaderova izručenja

>> Faber glavni ravnatelj policije 

>> Mladi političarima predlagali mjere za bolju sigurnost

Sanader nezadovoljan i ponašanjem Vesne Pusić

Premijer Sanader je danas izrazio i svoje nezadovoljstvo održavanjem okruglog stola u organizaciji Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU. Tvrdi kako se taj okrugli stol nije trebao održati jučer u isto vrijeme dok je on bio u Opatiji na skupu ekonomista te poručio kako od predsjednice tog odbora očekuje da se ubuduće s njim dogovara o organizaciji i temama okruglih stolova.

'Nacionalni odbor funkcionira, postoji i opstoji na nacionalnom konsenzusu parlamentarnih stranaka, a HDZ, kojemu sam na čelu, je najjača stranka, pa očekujem da ubuduće predsjednica Nacionalnog odbora (Vesna Pusić) dogovara sa mnom kada će biti neke teme okruglih stolova', kazao je premijer na početku današnje sjednice Vlade.

Podsjetio je da je on osobno sa suradnicima jučer bio u Opatiji na skupu ekonomista gdje su govorili o aktualnoj situaciji, dok je istodobno u Zagrebu održan okrugli stol Nacionalnog odbora. Okrugli stol na kojemu je i sam trebao uvodno govoriti trebao je biti u neko drugo vrijeme, a ne kad smo mi u Opatiji, kazao je premijer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene