Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak lijepe jeseni

Evo kakvo nas vrijeme očekuje do kraja tjedna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujna zimska ciklona napustila je Hrvatsku. Danas ju je zamijenila anticiklona.

Sredinom tjedna će nam malo zasmetati sredozemna ciklona, a onda nas očekuje lijep nastavak jeseni. Danas ujutro je u kopnenome području bilo mraza i mjestimične magle. U zasniježenim zavalama Like i Gorskog kotara temperatura se snizila i ispod minus pet Celzijevih stupnjeva. Na Jadranu je bio uglavnom umjeren vjetar, nasreću ni nalik prijašnjem orkanu od bure.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Slavonskom Brodu Ledena kiša VIDEO/FOTO Jako nevrijeme pogodilo Slavoniju: Led zabijelio tlo, kiša uzrokovala bujice Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

>> Jaka bura otežava promet

Tijekom dana nas u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji očekuje pretežito sunčano. Zapuhat će umjereni južni vjetrovi i malo će zatopliti, tako da će popodne temperatura biti viša od pet stupnjeva. U Istri i na Kvarneru najprije sunčano, s početka uz buru, a zatim jugozapadnjak i naoblačenje. U Gorskom kotaru i Lici ujutro magla zatim sunčano, pa naoblačenje. Zapuhat će umjeren jugozapadnjak i bit će oko pet stupnjeva toplije nego danas.

U Dalmaciji nas tijekom dana očekuje lijepo, sunčano vrijeme, toplije nego drugdje, tako da će popodnevna temperatura na otocima dosegnuti 15 stupnjeva. U većem dijelu dana puhat će umjeren sjeverozapadnjak, a potkraj dana jugo.

U kopnenoj Hrvatskoj u srijedu nas očekuje naoblačenje, ali i zatopljenje uz južne vjetrove. U četvrtak, na blagdan Svih Svetih, bit će pretežito sunčano i zamjetno toplije, ali će u noći i prije podne biti kiše. U petak malo prijepodnevne kiše, a zatim sunčano, a i svježije.

I na Jadranu nas u srijedu očekuje naoblačenje i zatopljenje, s jakim jugom i malo kiše. U četvrtak sunčano i razmjerno toplo s umjerenim jugom i obilnom prijepodnevnom kišom. U petak prije podne kišica, a zatim sunčano i malo osvježenje.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene