Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrlo aktivni

Evo kako djeca u Istri provode svoje praznike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca su na zasluženom odmoru, nema cjelodnevnih obveza, učenja i pisanja zadaća. Potpuno se mogu posvetiti svojim željama, hobijima i druženju s vršnjacima.

Istarski školarci odlučili su se za aktivne praznike. Omiljena aktivnost je jahanje, a praznici u galopu za njih su neprocjenjivi. 'Volimo provoditi praznike vani, ovako s konjima, što više vremena jer kad nam je škola i imamo mnogo obveza ne stižemo', rekla je Klara. No, tu je i druženje te boravak u prirodi, ali i domaća hrana s roštilja. 'Dođe nas više i družimo se, nije da samo jašemo', rekla je Valentina.

>> Počeli su zimski praznici: Evo kako ih provesti!

Pročitajte i ovo Nasukani brod - 1 Mještani strahuju od onečišćenja Nastavak pomorske havarije u Istri: Ministarstvo je zabranilo približavanje nasukanom brodu Regionalni znanstveni Centar - 4 STEM obrazovanje Jug Hrvatske dobio važan centar za učenike: Ovo je priprema za budućnost

Vještine na ledu svakodnevno pak usavršava na desetke mališana. Mjesto je to gdje nastaju nova prijateljstva, nove šašave zgode kojih će se sjećati. 'Lijepo je i zabavno. Ponekad malo i padam', priznao je Valentino.

Roditelji ih podržavaju jer smijeh na dječjem licu nakon ispunjenog dana, njima je najveća nagrada. ?Vidi se po odazivu da je traženo i da im se sviđa. Vidi se motivacija i sreća', rekao je jedan roditelj. Učenje je prilično naporno, zato malo aktivnosti uvijek dobro dođe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene