Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za dva tjedna na operaciju

Ena je pomogla Nori, a pomoć je sada hitno potrebna njoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
18-godišnja Ena Šarac pokazala je koliko veliko srce ima kada je tražila da se novac namijenjen njezinoj operaciji donira malenoj Nori Šitum. Sada je na Eni red - 1. ožujka očekuje ju zahvat u Munchenu.

Do operacije Ene Šarac koja boluje od tumora na mozgu ostala su još dva tjedna, ali i više od pola potrebne svote novca za prikupiti. Naime, za operaciju je potrebno oko 20-25.000 eura, a do sada je prikupljeno 10.000 eura.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima''

Ena bi operaciju u Munchenu trebala imati 1. ožujka. Trebao bi to biti zadnji zahvat nakon kojega će se Ena vratiti zdrava.

>> Prikupljeni novac hrabra Ena dala Nori, sada svi pomažu njoj!

Ena je 18-godišnja maturantica Ekonomske i upravne škole u Osijeku koja se već 11 godina bori s tumorom na mozgu. Nakon što je 2003. tri puta operirana u KBC-u Rebro, uspješno se liječila do 2009. godine kada se bolest vratila. Česte operacije i terapije ponovno su postale svakodnevnog života ove hrabre djevojke. U svibnju prošle godine je operirana u Bruxellesu te joj je odstranjen veliki dio tumora. No, potrebna joj je nova operacija.

Ena je pokazala koliko veliko srce ima kada je zatražila da se novac namijenjen njezinoj operaciji donira Nori. Pomoć je sada potrebna njoj.

Želite li pomoći Eni Šarac to možete učiniti pozivom na broj 060 800 335

ILI putem udruge Hrabro dijete:

udruga Hrabro dijete - za novčane uplate
OIB 58243364080
Žiro račun Zagrebačka banka
2360000-1102209843

Za uplate iz inozemstva IBAN: HR0423600001102209843
SWIFT CODE: ZABAHR2X

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene