Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GLASAN PRASAK

Eksplozija u Strašniku: Došlo je i do požara, jedna osoba ozlijeđena

Aktualno Galerija Eksplozija u Strašniku - 4 Eksplozija u Strašniku - 4 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u Strašniku - 3 Eksplozija u Strašniku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u Strašniku - 2 Eksplozija u Strašniku - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Eksplozija u Strašniku - 1 Galerija 1/4 >>
Jedna je osoba ozlijeđena u eksploziji koja je popodne odjeknula u Strašniku kraj Petrinje.

U eksploziji u Strašniku kraj Petrinje jedna je osoba ozlijeđena, a pritom je došlo i do požara. Prema riječima očevidaca, čuo se glasan prasak, nakon čega su susjedi priskočili u pomoć. Požar je ugašen, a više informacija bit će poznato u četvrtak, nakon očevida.

"Taman sam došla s posla, nisam vidjela, samo sam čula. Kćer i suprug su išli dolje, a ja sam ostala na liniji s 112", rekla je Martina.

Pročitajte i ovo Dankovec bez vode - 4 TAMNA STRANA METROPOLE Žive desetak kilometara od centra Zagreba, a cijeli su život bez vode. Sada je problem postao i veći

Pročitajte i ovo Ivana Petrović ODLAZAK MINISTARA Ivana Petrović o preslagivanju: "Obraćanje Paladine najduži je njegov govor koji sam čula otkad je postao ministar. Tramišak? Premijer nije rekao zbog čega ju je smijenio"

"Što se točno dogodilo, teško će biti reći. Prema izjavama susjeda koji je bio dolje i koji je pozvao pomoć, zapalio se benzin. Čistili su nešto, netko je pušio i tako se zapalio", rekao je Ivica.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene