Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u Vrgorcu

Pod naletom kamiona eksplodirala glavna vodovodna cijev: Cijeli grad neko vrijeme bio bez pitke vode

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Vrgorac je ostao bez pitke vode nakon što je eksplodirala glavna vodovodna cijev.

Pod naletom kamiona eksplodirala je glavna vodovodna cijev u Vrgorcu, voda je zatvorena na glavnoj spojki pa je cijeli grad bio bez pitke vode.

U Ulici Tina Ujevića u petak je pukla glavna cijev, podignula asfalt na kolniku glavne ulice u mjestu i poplavila prometnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dvaput više mutacija Otkriven novi soj koronavirusa, znanstvenici kažu da je najekstremniji koji su dosad vidjeli. Zaraženi mogu bolovati i nekoliko mjeseci

Pročitajte i ovo Ilustracija odlučili likvidirati tvrtku Bankrotirao vlasnik trgovačkog lanca koji Hrvati obožavaju: Otkriveno što bi trebalo biti s poslovanjem

Na terenu su vatrogasci i djelatnici Komunalnog Vrgorac koji su zatvorili vodu na glavnoj spojki, te je cijeli grad neko vrijeme bio bez pitke vode. Odmah su započeli sanaciju puknute vodovodne cijevi i u većini Vrgorca vodoopskrba sada ponovno funkcionira normalno. Bez vode su jedino još stanovnici ulice Tina Ujevića od kućnog broja 1 do 48 , no očekuje se da će i na tom dijelu vodovod noćas biti saniran.

Poplavljena ulica stvorila je gužvu u prometu prema Makarskoj i prema graničnom prijelazu s BiH.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene