Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio se pismom

I Milošević ušao u utrku za šefa HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pismo Domagoja Ivana Miloševića, u kojem najavljuje kandidaturu za predsjednika HDZ-a, jutros je dočekalo sve članove predsjedništva stranke.

Stiglo i do stola predsjednice Jadranke Kosor, koja je upravo bila ta koja je Domagoju Miloševiću prije nekoliko godina dala člansku iskaznicu HDZ-a.

Pročitajte i ovo Vladimir Bilek - 2 Sastanak s premijerom Manjinci: "Više od jednog zastupnika će dati Plenkoviću glas za mandatara, ali ne i SDSS" Mario Radić Iz minute u minutu Radić nakon sastanka HDZ-a i DP-a: "Imamo obrise većine, pregovori se nastavljaju sutra"; Komentirao i SDSS te Novosti

Domagoj Ivan Milošević nada se da će biti pozvan na prvu sljedeću sjednicu Predsjedništva stranke na kojoj će se razgovarati o predstojećim unutarstranačkim izborima, kako bi kolegama iznio svoje programske smjernice.

Za predsjednika HDZ-a bore se četiri kandidata. Sadašnji zamjenik predsjednice HDZ-a, Darko Milinović, Predsjedništvo je obavijestio o svojoj kandidaturi za čelnu poziciju u stranci. Pismenim putem to je učinio i Domagoj Milošević. Za kormilo nad HDZ-om borit će se i Tomislav Karamarko, iako je to još uvijek neslužbena informacija.

Više o kandidaturi Domagoja Ivana Miloševića za šefa HDZ-a pogledajte u Dnevniku Nove TV, večeras u 19:15 sati.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene