Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odlična konkurencija'

Ekipa Nove TV treća na jedriličarskoj regati 'Fiumanka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pobjednik 13. izdanja jedriličarske regate 'Fiumanke' u konkurenciji regatnih jedrilica je krstaš 'Casali' s kormilarom Samom Žvanom.

Rutu dugačku oko 15 nautičkih milja od Rijeke do Omišlja i natrag pobjednik je prešao za tri sata, 46 minuta i 22 sekunde. Drugi je u cilj uplovio "Veliki Viharnik" s kormilarom Dušanom Puhom, dok je treći "Shining Umago Maxi" s kormilarom Željkom Perovićem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uigrana ekipa Ekipa Nove TV brani pobjedničke boje na ovogodišnjoj Fiumanki Slika nije dostupna Na brodu Rovinj Fiumanka za medije: Ekipa Nove TV kreće u obranu naslova

>> Regata Fiumanka: Završila ovogodišnja 'fešta od mora i jedara'

U nadmetanju novinarskih posada pobijedila je ekipa "Max-Večernji" s kormilarom Rajkom Kujundžićem. Druga je bila posada "TV Koper Capodistria" s kormilarom Janezom Mikulinom, a treća "Nova TV" s kormilarom Mladenom Babcem. "Vodstvo do prvog okreta nakon toga kiša, poslije veliki 'fajt' pred ciljem ali eto, fantastična ekipa, odlična konkurencija sve super", rekao je novinar Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

U konkurenciji obiteljskih krstaša prva je u cilj ušla jedrilica "Follow me" s kormilarom Eduardom Frlanom, druga "Plava Vila" s kormilarom Dušanom Goljom, a treća "Refull tri" s kormilarom Mitjom Velepićem.

Kod plovila tradicijske gradnje pobijedio je Robert Mohović iz Mošćeničke drage, drugi je bio Mario Živković iz Nerezina, a treći Dino Mišćetić iz Lovrana. Na regati je sudjelovalo 195 plovila na jedra s više od 1000 jedriličara i jedriličarki iz sedam zemalja. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene