Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Đapić pozvao HSP-ovce na opću mobilizaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSP-a, Anto Đapić, pozvao je danas u Splitu sve HSP-ovce na opću mobilizaciju kako bi se na parlamentarnim izborima ostvario glavni cilj te stranke - 15 saborskih zastupnika.

Đapić je i danas ponovio da su HDZ i SDP jedno te isto, a "kum objema strankama je predsjednik države Stjepan Mesić, koji HSP-ovce ne može smisliti". 

Pročitajte i ovo Bruna Esih ušla je u Hrvatsku stranku prava "Bog i Hrvati" Zvijezda hrvatske desnice vraća se u politiku: Bruna Esih učlanila se u poznatu stranku i najavila borbu Vladimir Putin Bijele marame Putin pred najnovijim izazovom: Bi li mu ove žene mogle doći glave?

No HSP, unatoč svim udarcima, nije problem, nego rješenje
za Hrvatsku jer su HDZ i SDP upropastili zemlju koja je sada u najtežoj situaciji od osamostaljivanja, istaknuo je Đapić.

"Vjerovali smo u HDZ u vrijeme nastupa na splitskoj Rivi, ali
uvjerili smo se da HDZ danas govori jedno, a sutra drugo, a glavna mu je karakteristika apsolutna poslušnost međunarodnim čimbenicima. No, ako je cijena da budemo oporba, onda ćemo biti, ali mi smo jedina čestita snaga u državi koja sve može promijeniti i ostvariti sve snove iz vremena kada smo se borili za hrvatsku samostalnost", rekao je predsjednik HSP-a.

Poručio je da ih ni nastojanja Mesića, koji je "kum tih sijamskih blizanaca i njihov glasnogovornik, neće spriječiti da, kao i do sada, budu bar korektor vlasti u Hrvatskoj ako je sami ne uspiju kreirati na pošten način".

Po njegovim riječima, oni koji su se hvalili da imamo dobre ocjene Međunarodnoga monetarnog fonda - Šuker i Sanader danas ne priznaju njegovu ocjenu da smo na rubu teške financijske krize i negiraju tu ocjenu.

Naš slogan je zaštititi svoj san i sve ćemo učiniti da to napravimo za svoju domovinu, rekao je među ostalim Đapić.

Nositeljica izborne liste za X. izbornu jedinicu Ruža Tomašić rekla je kako je HSP davno upozoravao da se ne smije ići u privatizaciju za vrijeme Domovinskog rata, ali nisu ga slušali isti ljudi koji i danas vode glavnu riječ u Hrvatskoj, a u imovini koju je stvarao ovaj narod uživaju stranci.

"Zašto sada, kada ne možemo ništa drugo, ne osnujemo svoju hrvatsku banku? Ako dođemo na vlast, mi ćemo to odmah učiniti", kazala je među ostalim na stranačkoj javnoj tribini u Splitu Ruža Tomašić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene