Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali britvu, žlicu...

DVOJE TINEJDŽERA KRALI U AUSCHWITZU Prijeti im do 10 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladići u dobi od 17 godina zamijećeni su u ponedjeljak poslijepodne kako se sumnjivo ponašaju u blizini zgrade u kojoj su nacistički čuvari čuvali zaplijenjenu imovinu zatvorenika.

Poljska policija objavila je u utorak da je pritvorila dva britanska tinejdžera u bivšem nacističkom koncentracijskom logoru Auschwitzu pod sumnjom da su krali artefakte koji su pripadali zatvorenicima koji su bili zatočeni ondje tijekom Drugog svjetskog rata.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

OTKRIVENO 69 ILEGALNIH PRIKLJUČAKA Proizvedena šteta od 7 milijuna kuna - Evo kako to rade!

Mladići u dobi od 17 godina zamijećeni su u ponedjeljak poslijepodne kako se sumnjivo ponašaju u blizini zgrade u kojoj su nacistički čuvari čuvali zaplijenjenu imovinu zatvorenika, rekao je glasnogovornik muzeja koji je sada otvoren u tom logoru.

Pretragom je kod njih nađeno nekoliko predmeta koje su možda ukrali iz te zgrade, uključujući djelić britve, žlicu, nekoliko dugmadi i dva komada stakla.

Budu li proglašeni krivima, prijeti im do 10 godina zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene