Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanadera 'ostavili' odvjetnici

Raspad odvjetničkog tima: 'Postojalo je nesuglasje oko koncepta obrane'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader je ostao na samo jednom odvjetniku nakon što su Jasna Novak i Ivan Lovrić otkazali punomoć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rolf Holub tvrdi 'Sanader u Salzburgu najmanje do rujna' Slika nije dostupna Istraga oko Sanadera Granić: Sve o Hypo kreditu '95. sam rekao DORH-u

Odvjetnica Jasna Novak  za Dnevnik.hr je potvrdila da je otkazala punomoć Ivi Sanaderu. Rekla nam je da ne smije puno komentirati, ali je potvrdila nesuglasje u odvjetničkom timu.

'Postojalo je nesuglasje oko koncepta obrane i načina kako će se provoditi radnje obrane u kaznenom postupku', kratko nam nam je rekla Jasna Novak.

Goran Suić koji nastavlja braniti Sanadera,  je odbacio  takve navode. 'Nije došlo do nikakvog sukoba nego nemamo uvid u spis pa nema potrebe da čak troje odvjetnika radi na slučaju. Kada dobijemo uvid u spis onda ćemo vidjeti što dalje', rekao je za Dnevnik.hr Goran Suić.

>> 'Sanader u Salzburgu najmanje do rujna'

Odvjetnik Suić kaže kako Sanaderov slučaj trenutno dobro stoji. 'Sanaderov slučaj jako dobro stoji. Najveći problem nam je uvid u spis. Čekamo spis jer tek tada ćemo moći dalje raditi', rekao je Suić.

Rolf Holub, predsjednik stranke Zelenih austrijske savezne zemlje Koruške i predsjednik parlamentarnog istražnog povjerenstva za slučaj Hypo-Alpe Adria banke nedavno je rekao da će bivši hrvatski premijer Ivo Sanader ostai u istražnom pritvoru u Salzburgu 'najmanje do rujna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene