Obavijesti Video Pretražite Navigacija
životinje bez nadzora

Užas u vožnji: Dva psa ugrizla 70-godišnjaka na mopedu, zatražio je liječničku pomoć

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Međimurska policija izvijestila je o slučaju koji se dogodio na obali rijeke Drave. Muškarca (70) ugrizla su dva psa na mopedu.

Dva psa napala su 70-godišnjaka na vozaču mopeda u ponedjeljak. Oko 14 sati na obali rijeke Drave u blizini Gornjeg Kuršanca dva psa prvo su potrčala za 70-godišnjakom, a kada su ga sustigla, ugrizla su ga za lijevu nogu.

Muškarac je zatražio liječničku pomoć u čakovečkoj bolnici, tamo je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Krešimir Macan Uznemirujuće poruke Zašto je Coca-Cola toliko šutjela o paničnom širenju vijesti o otrovanim pićima: "Već su zakasnili, nastala je šteta"

Vlasnici pasa su 71-godišnja hrvatska državljanka i 63-godišnji austrijski državljanin te tijekom šetnje pse nisu držali pod nadzorom, piše PU međimurska.

Vlasnici će dobiti novčanu kaznu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a o događaju će se izvijestiti nadležna veterinarska inspekcija i komunalno redarstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Panika u javnosti Policija od subote zna za slučaj trovanja pićem, KBC Rijeka: "Zaprimili smo jednu osobu pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka"

"Kako bi se spriječili ovakvi i slični događaji, upozoravamo građane da vode računa o svojim životinjama te da ih drže pod nadzorom.

Svoje ljubimce dužni su držati u adekvatnom prostoru i osigurati im mogućnost kretanja. Ujedno, vlasnici su dužni poduzeti i određene mjere sigurnosti kako njihovi ljubimci ne bi ugrožavali ljude i druge životinje", naglasili su iz policije.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene