Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznanje iz magazina GQ

Dubrovnik oduševio Amerikance!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pohvale Dubrovniku stižu sa svih strana. Posljednje u nizu dolaze iz SAD-a. Ugledni časopis GQ Dubrovnik je proglasio drugom najboljom destinacijom u Europi.

Dubrovnik sve više oduševljava goste iz SAD, koji polako ulaze u krug najbrojinijih gostiju. A te simpatije dodatno će pojačati i pohvale uglednih američkih magazina.

Pročitajte i ovo Mato Franković i Paula Klaić Saulačić, reporterka Dnevnika Nove TV DNEVNIK NOVE TV DOZNAJE Dubrovnik zabranjuje nove apartmane unutar zidina: "Prestat će se izdavati dozvole u iduća dva mjeseca, čeka se Gradsko vijeće" Dubrovnik Vaš glas Trebaju li i drugi gradovi, poput Dubrovnika, ograničiti broj apartmana? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

>> BBC preporučio Dubrovnik u top 5 destinacija!

'GQ magazin je vrlo poznati američki lifestyle magazin za muškarce koji izlazi od 1933.godine; tiska se jednom mjesečno, a naklada je skoro milijun primjeraka', rekla je Sandra Milovčević, iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Amerikance su u Dubrovniku oduševila 3 stvari: smještaj u dubrovačkim hotelima, ručak u dubrovačkim restoranima i čaša vina na Stradunu. A svaka je pohvala zapravo najveća reklama za dubrovački i hrvatski turizam.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene