Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anonimna donacija

Dubrovnik: Donirala 200.000 eura za obnovu kapelice na gradskom groblju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je svečanim blagoslovom obilježen završetak radova na kapelici svetoga Križa na gradskom groblju Boninovu. Obnova je financirana donacijom anonimne gospođe.

Kapelica na gradskom groblju Boninov obnovljena je privatnom donacijom. Jedna dubrovačka gospođa za obnovu je donirala čak 200.000 eura, pod samo jednim uvjetom - da ostane anonimna! Njezin primjer pratili su i dubrovački gospodarstvenici te je kapelica obnovljena već za pola godine.

>> Beskućnik donirao 250 dolara crkvenom društvu

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Novac od zidina i spomeničke baštine Nejasno izvješće Nikome nije jasno gdje je nestao novac: "Mislim da je to nešto trulo"

'Naša donatorica je iz grada, to je anonimni donator i mi to poštujemo. Bilo je još jedno 15-ak trgovačkih društava, koji su što novčano ili što svojim radom donirali', kazala je Marita Kisić Kamić, direktorica groblja Boninovo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene