Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dubrovnik u blokadi

VREMENSKE NEPRILIKE Bura zatvorila most i prizemljila zrakoplove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jake bure, koja je u četvrtak zapuhala na širem dubrovačkom području, nekoliko letova već je otkazano u Zračnoj luci Dubrovnik, a Most dr. Franja Tuđmana zatvoren je za prvu skupinu vozila.

Zbog olujne bure u Zračnoj luci Dubrovnik, gdje su već otkazana polijetanja za Split i Zagreb, dolazak iz Zagreba preusmjeren na splitski aerodrom.

''Ne znamo što će biti kasnije popodne, ako ostane ovakav vjetar vjerojatno neće biti ni drugih letova'', rekao je dežurni dispečer u Zračnoj luci Dubrovnik.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Most dr. Franje Tuđmana je, po infromaciji iz Hrvatskog autokluba, zatvoren za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Prema informacijama iz Lučke kapetanije Dubrovnik, brodovi ‘Postira’ i ‘Nona Ana’ koji povezuju otoke s Dubrovnikom plove po redovitom rasporedu.

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje. Samo za osobna vozila otvorene su Samo za osobna vozila otvoreni su: državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene