Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćanje u normalu

Kraj mraka: Dubrovnik polako dobiva struju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto poslije 19 sati najveće dubrovačko naselje Mokošica dobilo je električnu energiju.

Prema riječima Milivoja Bendera, direktora HEP-ova distribucijskog područja Dubrovnik, uskoro bi trebalo početi napajanje užega područja grada. Ako ne bude iskakanja iz mreže, opskrba strujom proširit će se i na općinu Župu dubrovačku, koja kao i konavoska općina još nema struje.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Struja, ilustracija - 2 nakon olujnog nevremena Bez struje još uvijek oko 300 kućanstava u Slavoniji: Najviše je pogođenih u Kutini, Pakracu i Slavonskom Brodu

>> Šire područje Dubrovnika i dalje bez struje

Kako je danas kazao Mario Gudelj, direktor HEP-ova prijenosnog područja Split, 70 posto korisnika na području grada Dubrovnika večeras bi trebalo dobiti električnu energiju. Iz HEPa pozivaju građane da odmah ne uključuju sve električne uređaje kako se mreža ne bi preopteretila. Iz Policjske uprave dubrovačko-neretvanske večeras je priopćeno kako je očevidom utvrđeno da je uzrok požara na trafostanici u Komolcu kvar na naponskom transformatoru. Dubrovačko područje je bez struje ostalo sinoć nešto poslije 19 sati zbog požara u kojemu je izgorjela trafostanica.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene