Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požurite

Dres hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2018. od danas službeno u prodaji

Nike i HNS dres 2018.
Nike i HNS dres 2018. PR
Aktualno Galerija Nike i HNS dres 2018. Nike i HNS dres 2018. Foto: PR Dres hrvatske nogometne reprezentacije_FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. Dres hrvatske nogometne reprezentacije_FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. Foto: PR Nike i HNS dres 2018. Nike i HNS dres 2018. Foto: PR Nike i HNS dres 2018. Nike i HNS dres 2018. Foto: PR +1 Nike i HNS dres 2018. Galerija 1/6 >>
Nike i Hrvatski nogometni savez nedavno su službeno predstavili dresove u kojima će hrvatska nogometna reprezentacija nastupiti na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.

Dres je već doživio i svoju premijeru na terenu, a od danas je dostupan i u prodaji na Nike.com, hnswebshop.hr i odabranim prodajnim mjestima kao što su službeni Nike dućan u zagrebačkoj Ilici i Arena Centru.

Pročitajte i ovo Turist gleda hrvatski dres (Foto: Dnevnik.hr) Potrošnja tijekom prvenstva Zbog Vatrenih gorjeli novčanici: Istražili smo koliko smo trošili, a znamo i koja je utakmica donijela najviše zarade Marcelo Brozović (Foto: AFP) Oglasili se iz Grada "Što se dogodilo s dočekom Marcela Brozovića u Velikoj Gorici? "Vidim da je krenula kampanja dezinformiranja, pa bih volio da se zna istina"

Sportski gigant Nike nastavio je s tradicijom atraktivnog dizajna i superiorne kvalitete dresa. Službeni, crveno-bijeli dres, bojama se razlikuje od pričuvnog dresa na kojem dominiraju kvadrati u izrazito tamnim bojama: tamnoplavoj i crnoj. Na oba dresa dominiraju prepoznatljivi kvadrati koji su čak dva do tri puta veći u odnosu na prethodne dresove.

„Osim izvrsnosti u nogometu, Hrvatska ima jednu od vizualno najatraktivnijih momčadi današnjice”, ističe Pete Hoppins, stariji kreativni direktor u Nike Footballu te dodaje: „Hrvati su izuzetno ponosni na svoje naslijeđe. Ono se manifestira kroz dresove sa šahovnicom, inspirirane hrvatskom zastavom.” Ljubitelji nogometa od danas mogu kupiti kompletan službeni i pričuvni dres te odgovarajuće hlačice.

Prozračan dres za nesmetano kretanje

Nike je razvio posebnu Fast Fit Vaporknit tehnologiju koja dresove čini lakšima i prozračnijima. Igrači se na terenu mogu kretati bez ikakvih smetnji. Hlačice su izrađene od istog materijala kao i majice: nemaju šavove, a samim time uklonjene su bilo kakve dodatne smetnje, istovremeno omogućujući igračima bolju izvedbu na terenu. Fast Fit Vaporknit tehnologija omogućava brzinu kretanja i uspješno spaja izvedbu na terenu s estetikom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene