Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga se nastavlja ranom zorom

Jedan od tragača za djevojčicom u nabujaloj Dragonji otkrio tijek potrage: ''Pronašli smo jednu dječju zimsku jaknu. Sutra dolaze i djelatnici ATJ-a Lučko''

Cijeli dan trajala je potraga za djevojčicom koja je nestala u nabujaloj rijeci Dragonji u kojoj su sudjelovali i ronioci riječke Specijalne policije.

Dražen Knežević, jedan od riječkih specijalaca koji je cijeli dan tragao za djevojčicom nestalom u nabujaloj rijeci Dragonji, otkrio je za Dnevnik Nove TV kako je tekla potraga.

''Vremenski uvjeti su bili veoma zahtjevni kao što i priliči 12. mjesecu. Temperatura je bila na kopnu oko pet stupnjeva Celzijevih, a u vodi od tri do četiri. Ovih je dana bilo dosta kiše i voda je dosta nabujala pa su uvjeti za ronjenje bili i više nego teški. Ima puno porušenog drveća, a mi se kao ronioci možemo zaglaviti ispod tih ruševina. Zasad smo prošli oko kilometar korita i nismo pronašli tijelo. Prilikom ronjenja smo pronašli jednu dječju zimsku jaknu i pretpostavljamo da su bili obučeni za zimske uvjete'', kaže.

Pročitajte i ovo Jonatan Strojan Drama u Istri Mladić koji je pomogao spašavati migrante iz nabujale rijeke otkrio što se događalo: ''Došao je mali od 13 godina i vikao - Help! Help! Bio je skroz mokar''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna spašena migrantica FOTO/VIDEO Detalji drame u Istri: Traje potraga za djevojčicom (10) - "Nadamo da ćemo je nekim čudom pronaći..."

''Sutra ranom zorom dolazimo u Buje gdje počinjemo s preronom ostatka rijeke i pridružit će nam se djelatnici ATJ-a Zagreb'', otkrio je Knežević.

Dodao je da pripadnici specijalne policije Rijeka sudjeluju gotovo svakodnevno u opasnim akcijama spašavanja i potragama. ''Svake godine imamo takvih slučajeva'', zaključio je Dražen Knežević.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene