Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je novo

Pogledajte što čeka zagrebačke studente u obnovljenim domovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 4 tisuće zagrebačkih studenata sljedećeg tjedna moći će birati u kojim sobama žele živjeti. Evo što će ih dočekati.

Dva najveća zagrebačka studentska doma poprimaju posve novi izgled. Četveromjesečni radovi privode se kraju, postavljene su energetski učinkovite fasade, okoliš je prilagođen osobama s invaliditetom, a novost je i multifunkcionalno igralište.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Studentski dom u Osijeku Novo poglavlje Pogledajte kako izgleda najmoderniji studentski dom u Hrvatskoj: "Za 100 eura mjesečno imaju fitness-dvoranu, streaming-servise..."

Puno je novina za stanare popularne Save.

Studente će u obnovljenim sobama dočekati potpuno novi namještaj, prozori, radijator, ali i ono što će ih zasigurno najviše razveseliti - bežični internet i hladnjak za koji je već predviđeno mjesto.

I na Cvjetnom se radi punom parom. Unosi se namještaj. Od sada će svaka soba imati svoj WC. Umjesto dosadašnjih 20, sada će 60 soba biti prilagođeno studentima s invaliditetom.

Useljenje počinje nakon blagdana, no svoje će sobe studenti sada plaćati nešto skuplje, oko 400 kuna, a za neke će ta cijena biti imalo viša.

Tijekom sljedećeg tjedna studentima će se omogućiti da na stranicama SC-a odaberu sobe koje žele.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene