Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotova obdukcija

DORH: Leonid Gart umro prirodnom smrću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je dovršeno i toksikološko vještačanje ruskog milijardera čije je tijelo u nedjelju pronađeno u Bračkom kanalu.

Obdukcija tijela ruskog milijardera, koja je obavljena na  odjelu patologije splitske bolnice, pokazale je da je Leonid Gart umro od akutnog zatajenje srca zbog aterosklerotskog suženja koronarnih arterija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvoje na moru i troje na kopnu Utopilo se pet ljudi: U Bračkom kanalu pronađen mrtav predsjednik Ruskog sanjkaškog saveza

Obdukcijom je utvrđeno kako na mrtvom tijelu nema znakova svježih mehaničkih ozljeda. Toksikološkom analizom tkiva i tjelesnih tekućina nije nađeno prisustvo alkohola niti narkotika, stoji u priopćenju DORH-a.

>> Udovica ruskog milijardera stigla u Split, danas poznat uzrok smrti

Ruski oligarh Leonid Gart bavio se građevinom i bio blizak ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. Hrvatska policija odmah je potvrdila da na tijelu nema tragova nasilne smrti,no ruski mediji tada su već špekuliraju kako je riječ o prikrivenom ubojstvu.

Bogati milijarder u Hrvatsku je stigao s prijateljem i suprugom, a posljednjih dana viđen je u pratnji tjelesnih čuvara. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene