Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Dnevnice

DORH ispitao svjedoke, potpisi idu grafolozima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državno odvjetništvo žurno ispituje neopravdanu isplatu dnevnica za službena putovanja u Vladi 2015. godine.

Od ponedjeljka su, kako neslužbeno doznajemo, ispitali desetak osoba u svojstvu građana, a otvori li se istraga, moguće je da će neki od njih postati optuženici.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

Saznanje o nepravilnostima koje je utvrdila državna revizija, otvorilo je pitanje što se događalo u prethodnim godinama kada revizija Vladinog ureda nije rađena.

''Ovdje od same svote je bitno i gdje se to dogodilo. Dakle, to je nešto što treba što prije istražiti, otkriti tko je što napravio i poduzeti sve zakonske mjere, ali tu treba analizirati sve što se događalo prije i što se sada događa'', rekao je Orsat Miljenić, bivši ministar pravosuđa iz Milanovićeve Vlade.

''O tome je revizija pitala usred predizborne kampanje. Vrlo vjerojatno da je postojala sumnja na nekog od dužnosnika naše Vlade da bi to bilo iskorišteno u predizbornoj kampanji'', rekao je Arsen Bauk, bivši ministar uprave iz Milanovićeve Vlade.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene