445530
445530
445530
445530
445530

Tepeš: 'Mi ćemo biti jedan boom. Desnica se vraća na velika vrata'

  • , 04.08.2016., 12:12
  • Autor:
  • komentara

Uz HSP AS, u "Domovinskoj koaliciji" su Demokratski savez nacionalne obnove (DESNO) Ante Đapića, HKDU dr. Marko Veselica, Ujedinjena stranka prava Antuna Kljenka i Hrvatska demokratska stranka.

 
 
 
 
Domovinska koalicija potpisala sporazum (Video: Vijesti u 17 h)
Domovinska koalicija potpisala sporazum (Video: Vijesti u 17 h)

Svečano je potpisan Sporazum stranaka članica "Domovinske koalicije" te su predstavljani zajednički kandidati i zajednički program s kojim će ta koalicija izaći na parlamentarne izbore 11. rujna.

Uz HSP AS, u "Domovinskoj koaliciji" su, za sada, Demokratski savez nacionalne obnove (DESNO) Ante Đapića, HKDU dr. Marko Veselica, Ujedinjena stranka prava Antuna Kljenka i Hrvatska demokratska stranka.

Ivan Tepeš poručio je na potpisivanju sporazuma da je vrijeme da u Saboru bude jedna jaka pravaška grupacija koja će štititi hrvatske javne interese. 'Domovinska koalicija dijeli ideologiju koja je jedina prava hrvatska ideologija', rekao je.

'Zvali su me fašistom, a gle čuda, jučer komentari žešći nego što sam mislio', poručio je. Rekao je i da je domovinska koalicija prebrodila svoje razlike i da će biti 'jedan boom'. 'Desnica se vraća na velika vrata', poručio je.

Pero Ćorić rekao je da će on biti nositelj liste u 1. izbornoj jedinici, a Vesna Balenović u drugoj. Za 11. izbornu jedinicu još nemaju kandidata.

Dodao je da ih zanimaju protestni glasovi.

Ivan Teperš rekao je pak da su vrata svima otvrena, ali prije izbora. 'Mi smo snažna koalicija, cilj je da se na vlast ne vrati SDP', kaže tepeš.

'Mi smo imali ponudu, ali smo rekli @HDZ001-u hvala, doviđenja', zaključio je Ćorić.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se