Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motivatori dobrih djela

DOLAZE IZ CIJELOG SVIJETA U Hrvatskoj imaju samo jedan cilj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uredili su igrališta, i okolne vrtove, nakon čega su uređeni i prostori za dubrovačke beskučnike. Netipičina akcija, uz turiste radili su i dubrovački školarci.

Motivatori dobrih djela iz cijeloga svijeta stigli su u Dubrovnik. Svoj boravak odlučili su provesti radno. Uredili su igrališta i prostor za dubrovačke beskućnike te svojim volontiranjem pomogli lokalnoj zajednici.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Čak i uređenje prostorija, volonteri iz čitavog svijeta se nisu štedilli. Kadi iz Estonije je preuzela sadnju novih maslina i tvrdi, ovaj rad je baš veseli!

"Važan mi je osjećaj da nešto vraćam, pogoto ovdje u Hrvatskoj, koja je prekrasna. Važno je da nešto vratimo za sve ljepote koje smo dobili!", rekla je Kadi.

Veliko srce Hrvatske: Volonteri stižu iz cijele zemlje, rade s djecom, starijima i životinjama

Sedamdesetak volontera iz četrdeset zemalja diljem svijeta, umjesto ležanja na suncu, odlučili su raditi.

"Imala sam četiri čovjeka iz četiri različite države, s kojima komuniciram već tri tjedna, na ovoj bazi, i svi su stvarno motivirani da ovo naprave", rekal je Anja Marković iz Volonterskog centra Dubrovnik.

Uredili su igrališta, i okolne vrtove, nakon čega su uređeni i prostori za dubrovačke beskučnike. Netipičina akcija, uz turiste radili su i dubrovački školarci.

"Sadimo igramo se, svi su došli iz cijeloga svijeta, jer samo jednom u godini ovako se zabavljamo", rekao je desetogodišnji David iz Dubrovnika.

Posao uz zabavu, ili zabava uz posao, volonteri su i bez tradicionalnih dubrovačkih ljepota proveli dan za pamćenje!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene