Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čeka se odluka o optužnici

Matko Škalamera na slobodi: ''Zahvaljujem svojim odvjetnicima, imajte razumijevanja oni će vam sve reći''

Dobrivoje Arsić (Foto: Dnevnik.hr)
Dobrivoje Arsić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dobrivoje Arsić (Foto: Dnevnik.hr) Dobrivoje Arsić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Matko Škalamera (Foto: Facebook) Galerija 1/2 >>
Matko Škalamera pušten je na slobodu! Dobrivoje Arsić i njegova supruga ispitani su u srijedu prijepodne u njihovu stanu. Time su ispitani svi svjedoci sukoba zbog parkirnog mjesta u Viškovu, pa više nije bilo razloga za ostanak riječkog HGSS-ovca iza rešetaka.

Nakon što su ispitani svi svjedoci, Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je ukidanje istražnog zatvora.

Pročitajte i ovo Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) nakon incidenta u viškovu DNEVNIK.hr ekskluzivno doznaje: Poslijepodne ispitivanje svjedoka, Matko Škalamera mogao bi uskoro na slobodu Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) različite verzije sukoba na viškovu HGSS stao u obranu svog člana, Arsić tvrdi da je napad naručen: ''Napao me bandit koji je dobio pare da to učini"

Matko Škalamera pušten je iz istražnog zatvora. ''Zahvaljujem svojim odvjetnicima, imajte razumijevanja oni će vam sve reći'', rekao je na izlasku.

Njegov odvjetnik Arsen Stipinović rekao je tek da se istraga nastavlja te da je na Odvjetništvu odluka hoće li podići optužnicu ili ne.

U utorak poslijepodne ispitivanjem svjedoka nastavljena je istraga o sukobu oko parkirnoga mjesta u Viškovu kod Rijeke. Jutros su ispitana posljednja dva svjedoka  - Dobrivoje Arsić i supruga.

''Upravo sam dao iskaz, tu kod sebe u stanu, bile su dvije žene i rekao sam im što se dogodilo. Iskaz je dala i moja supruga'', tvrdi za DNEVNIK.hr Dobrivoje Arsić. Objasnio je da su ga pozvali jučer da da iskaz, ali da im je rekao da ne može doći. ''Jako mi je loše od svega što se dogodilo'', rekao je povratnik koji tvrdi da je napadnut na nacionalnoj osnovi. Ponavlja da je žrtva napada, a za svjedoke koji tvrde drukčije kaže da su - lažni svjedoci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene