Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podigao dobitak

Dobitnik 33 milijuna kuna: Ošamario sam se da dođem sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sretni Riječanin podigao osvojena 33 milijuna kuna. 'Ošamario sam se' rekao je. Za dobitak zna samo supruga.

'Istu večer vidio sam vijest da je Jackpot otišao u Rijeku i rekoh čestitam mu, ko god bio. Nisam mogao spavati, ustao sam i čitao vijesti s portala i vidim da je uplatio u Kumičićevoj ulici ali i dalje nisam povezao da bi to mogao biti ja. Tek sutradan vidim da su brojevi poznati, provjerim i odjednom me uhvati slabost. Ošamario sam se i rekao sam sebi treba proslavit to s obitelji, još ćeš tu umrijet i nikad nitko neće znat zbog čega' rekao je sretni dobitnik prilikom preuzimanja osvojene svote.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Ilustracija Čestitke! Sretnik u Zagrebu osvojio vrtoglavi iznos: "Tog sam petka stigao kući, nije mi se izlazilo pa sam okušao sreću online"

>> U Rijeci pogođena super sedmica, dobitnik osvojio više od 30 mil. kuna

'Treba igrati i nadati se, a sad kad sam ja dobio prepuštam sreću drugima' rekao je dobitnik koji je 3. ožujka odigrao listić za 12 kuna s četiri kombinacije i precrtanim slovom B i pogodio Supersedmicu koja je iznosila 33.489.058,58 kuna.

Za dobitak je rekao supruzi, ali tek kasnije jer nije želio da se i ona pretjerano ne uzbudi, djeci i prijateljima se još nije pohvalio iako novce planira potrošiti s njima, a dio novaca planira donirati u humanitarne svrhe.

Dobitnik  živi na području Kvarnera, a listić je ispunio na dan izvlačenja u Rijeci.

Život mu se kaže, neće puno promijeniti i ne naginje luksuzu ni prevelikom trošenju te poručio 'novac je jako bitan, a sreća je imati ga s kime podijeliti'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene