Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne mislim na vas'

'Dobio sam upalu oba uha, dakle ništa vas ne čujem, a mogu nešto reći. Ne može biti bolje!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade RH Radimir Čačić sudjelovao je na sastanku Gospodarske komore gdje se pohvalio 'savršenom pozicijom'.

Na tradicionalnom sastanku u Gospodarskoj komori okupili su se potencijalni ulagači iz zemalja Europske trgovinske komore čije zemlje nisu članice Europske Unije, a s kojima Hrvatska ostvaruje robnu razmjenu u iznosu od oko 6 milijardi dolara.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Slika nije dostupna ŠEF REFORMISTA Čačić žestoko opleo po HDZ-u zbog izbornog modela: "Kriminal umreženih partijskih državnih struktura"

Na sastanku je sudjelovao i potpredsjednik Vlade Radimir Čačić koji je predstavio plan investicija, ali je bio i kritičan prema hrvatskoj potrošnji. 'Od '45. do danas nismo zaradili koliko smo potrošili', rekao je Čačić.

>> Sukob s Karamarkom: 'Čačić ne posustaje u tonu prepotencije i bezobrazluka'

'Očekujem ponude vaših tvrtki na ova ulaganja koja će biti u kontinuitetu u sljedeće tri godine u hrvatskoj, a isto tako i da naše tvrtke na vašim prostorima imaju otvoren poziv i slobodan ulaz', rekao je Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade.

'Hoćemo li u tome uspjet, zavisi o nama. što manje budemo rasipali energiju na nebitnim stvarima, a koncentrirali se na bitna strateška određenja, imat ćemo uspjeha. pogotovo što drugi ne spavaju, i drugi se bore i traže svoj prostor', rekao je Nadan Vidošević, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Prije obraćanja okupljenima Čačić se našalio na račun svoje upale uha. 'Ja kao čovjek iz politike imam jednu savršenu poziciju. Dobio sam upalu oba uha, dakle ništa vas ne čujem, a mogu nešto reći', kroz smijeh je rekao Čačić. No, kao da je ova izjava zatekla i njega samoga, na trenutak se smeo i objasnio okupljenima da ne misli na njih nego na općenitu komunikaciju u politici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene