Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama sebi našla posao

Dobila otkaz, pa pokrenula posao za cijelu obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša prodavačica u kiosku iskoristila je talent za uređenje interijera i hrabro krenula u posao. I nije ga pronašla samo za sebe, već i za cijelu obitelj.

Zaokret u kreativnost za Mirjanu je bio odličan izbor. Bez obzira na rizik zbog krize. 'Jednostavno sam se oslobodila straha i krenula. Ovo je moj život, bavim se s ovim zato što koristim svoj talent', ispričala je Mirjana Nadinić Basioli.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Satovi, škrinje, svjetiljke. Ovdje je sve izvorno i ručno izrađeno. A priča je mogla završiti posve drugačije. 'Poštujem Zavod za zapošljavanje, ali uvijek se zgražam tog i nadam se svim srcem da ću se truditi da ne završim, nego da ću se boriti na sve moguće načine', tvrdi.

I upravo zbog toga, Mirjana svakoj dekoraciji udahnjuje novi život. 'To je stvarno lijep, opuštajući posao. Nema, nema puno briga oko ničega. A mama je dobar šef! Tako da nikad ne prigovara, uvijek se neke nove stvari daju naučiti', ispričala je Mirjanina kći Vlatka.

Dobre namjere prepoznali su i vjerni posjetitelji. Mirjana najavljuje širenje ponude. Uz starinski ugođaj i nova prijateljstva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene