Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se zaprimaju poštanske prijave

Do sada zapriljene 822 tisuće poreznih prijava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna uprava do danas je zaprimila gotovo 822 tisuće godišnjih prijava poreza na dohodak za prošlu godinu.

Pročitajte i ovo Moskva Stroge mjere Kompanije koje napuštaju Rusiju moraju za to platiti, zarada već premašila godišnji plan Slika nije dostupna Do sada predano 250.000 prijava poreza

Ministarstva financija je reklo kako se prve isplate povrata poreza mogu očekivati u travnju.

>> Većina opet čekala 5 do 12 za poreznu prijavu

Poreznici su do danas zaprimili 821.721 godišnju prijavu poreza na dohodak za 2010. godinu, no to nije konačna brojka jer se još zaprimaju prijave koje su građani poslali poštom, napominju iz Ministarstva financija.

U Ministarstvu ponavljaju kako se ove godine očekuje oko 1,1 milijun godišnjih prijava poreza na dohodak te procjenjuju da će biti isplaćeno oko 1,7 milijardi kuna povrata poreza.

Obrada i verifikacija godišnjih prijava poreza na dohodak za 2010. ići će uobičajenim tijekom, kažu u resoru financija i napominju kako je posljednjih godina bilo uobičajeno da prve isplate povrata poreza krenu u travnju.

Ove će godine građani koji su podnijeli godišnju prijavu poreza na dohodak po zadnji put ostvariti povrat poreza na temelju uplaćenih premija osiguranja, za zdravstvene usluge i za stambene potrebe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene