Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok tržište bilježi pad

Dnevnik.hr ostvario najveći rast među portalima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal Dnevnik.hr je u svibnju u odnosu na prošli mjesec postigao bolju posjećenost unatoč tome što većina iz skupine top 10 portala pokazuje trend pada, kao i cijelo tržište.

Prema istraživanju posjećenosti internet mjesta GemiusAudiencea provedeno za mjesec svibanj Dnevnik.hr bilježi porast za čak 10 posto u odnosu na travanj.

Već prepoznatljiv po ekskluzivnim video materijalima, na Dnevnik.hr je u svibnju organizirano sučeljavanje kandidata za predsjednika HDZ-a koje su posjetitelji uživo mogli pratiti na portalu, a najzanimljivije momente oko ovih izbora redovito je u svojoj kolumni obrađivala reporterka Tatjana Krajač.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr strukovna organizacija Osnovana Hrvatska udruga digitalnih izdavača: Bavit će se izazovima online medija Dnevnik.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj u prosincu 2019. Hvala vam! DNEVNIK.hr najčitaniji portal u Hrvatskoj: U prosincu na tronu s gotovo 2 milijuna stvarnih korisnika

Za zabavni sadržaj pobrinula se showbizz redakcija koja je detaljno pratila sva događanja na filmskom festivalu u Cannesu, od priča iz back-stagea do najljepših trenutaka s crvenog tepiha. Urban i splitski Dječaci bili su naši svibanjski gosti-blogeri, a popularni 2cellos izvještavali su nas o svim detaljima priprema za veliki zagrebački koncert.

Za posjetitelje i tijekom ljeta pripremamo cijeli niz zabavnih sadržaja, pa tako već ovaj vikend možete uživo pratiti otvaranje sezone na popularnom Zrću, ali i party report iz ostalih najpopularnijih klubova i plaža na Jadranu.

Ljubitelji nogometa će sve do kraja Eura moći pratiti tekstualne prijenose svih utakmica unutar tematske rubrike, a s početkom Olimpijskih igara pripremamo posebne sadržaje za naše sportske fanove.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene