Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Remećenje javnog reda i mira

Policija prijavila djevojku napadnutu ispred Sheratona?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija podnijet će prekršajnu prijavu protiv 47-godišnjaka i 34-godišnjakinje zbog narušavanja javnog reda i mira u ponedjeljak pred hotelom Sheraton, u kojemu se održavao skup o dr. Franji Tuđmanu.

Zagrebačka policija provela je prekršajnu obradu nad 47-godišnjakom i 34-godišnjakinjom u povodu događaja ispred zagrebačkog hotela Sheraton i protiv njih će Prekršajnom sudu podnijeti prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon obavijesnog razgovora, 47-godišnjak je pušten kući, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…"

'Zbog ovakvog razvoja situacije Građanska akcija će u srijedu u 11:55 sati u Vukovarskoj ulici pred sjedištem MUP-a doći iskazati nezadovoljstvo radom MUP-a u postupanju, ali i općim lošim radom toga ministarstva. Tražit ćemo od ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića da objasni aktivistici da drugi put ne vrišti dok ju napadač mlati, jer time remeti javni red i mir', priopćeno je iz Građanske akcije.

Fizički nasrnuo na djevojku: 'Ku*** me snima!'

Navode kako je u ponedjeljak navečer, dok su mirno prosvjedovali ispred hotela Sheraton u kojem je obilježena 14. obljetnica smrti prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, jedan od sudionika skupa brutalno napao aktivisiticu. Vijećnik HDZ-a Nenad Viduka, član MO Jarun, prišao je s leđa aktivistici, bacio ju na pod i priklještio, priopćili su.

"Otkrili smo napadača, te smo u V. policijskoj postaji došli posvjedočiti o napadu. Tom prilikom smo doznali da žrtva, aktivistica, nije žrtva. Ona je osumnjičena, u rangu s napadačem", ističu.

Glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek je rekla je da je riječ o navodnom incidentu koji se dogodio ispred hotela, na cesti, a ne u prostoriji gdje se održavala tribina u povodu obljetnice smrti pokojnog predsjednika Tuđmana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene