Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija traži pomoć

Znate li tko je ova djevojčica? Ostavljena je ispred župnog ureda u Sesvetama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Netko je ispred župnog ureda u Sesvetama ostavio žensko dijete staro oko šest mjeseci. Policija od građana traži pomoć oko korisnih informacija.

U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21:45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog Pastira, pronađeno je žensko dijete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od pet do sedam mjeseci.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Ilustracija tri tjedna kasnije Slučaj bebe s teškim ozljedama: Iz bolnice stigla dobra vijest, policija još uvijek tapka u mraku

Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava. Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose.

Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, mole građane da, ako imaju korisne informacije o identitetu djeteta, a time i njezinih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Antonija Lacković, stanovnica Brestja, kaže da je čula neku gužvu. "Čula sam da netko trči i onda sam pitala što se događa. Rekli su mi da je naša susjeda Marta išla s posla i našla dijete u kolicima da plače", ispričala je Antonija za Novu TV. 

Pronalasku djeteta svjedočila je i Zlatanova supruga. "Sjedila je ovdje i čula dijete da plače i plače i plače. Onda je išla pogledati, ali već velečasni bio tu", kaže Zlatan

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene