Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u tijeku krim istraživanje

Dječak (9) u krapinskom restoranu popio sok, pa završio u bolnici: "U bočici je bio odmašćivač"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dječak (9) završio je u Klaićevoj bolnici ubrzo nakon što je naručio sok od jabuke. U bolnici su utvrdili da je popio lužinu, a obitelj je neslužbeno doznala da je riječ o profesionalnom sredstvu za čišćenje felgi.

Devetogodišnji dječak proveo je pet dana na infuziji, morao je pod anesteziju i utvrđene su mu opekline jednjaka nakon što je u krapinskom restoranu prije mjesec dana naručio sok od jabuke.

Pred njim i njegovim ocem konobarica je sok otvorila, on ga je popio nakon čega je ubrzo povraćao. Sok je probao i njegov otac i dobio reakciju. Majka devetogodišnjaka je za RTL ispričala da su prvo mislili kako je sok pokvaren, a nakon što je dječak dobio temperaturu - završio je u bolnici gdje su utvrdili da je popio lužinu.

Pročitajte i ovo Specijalna bolnica za plućne bolesti - 3 Donosi Provjereno Panika u specijalnoj bolnici za plućne bolesti! "Što će moje iduće vađenje krvi pokazati? Toga se svi boje"

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Goran Roić rekao je da je dijete nakon nekoliko dana pušteno s dijagnozom erozivnog gastritisa s obavezom kontrole.

Pročitajte i ovo Potresni prizori nakon napada Detalji masakra Jedan od najsmrtonosnijih napada na civile od početka rata: Poginuli su i supruga i sin čovjeka zbog kojeg su se svi okupili

"U bočici od soka poslužen mu je odmašćivač - lužina PH u visini 13 zbog čega je zadobio oštećenja sluznice, jednjaka i usne šupljine", komentirala je odvjetnica obitelji Jovana Puhalo.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a RTL neslužbeno doznaje da je inspekcija odmah izuzela sve uzorke sokova iz restorana. Obitelj je pak neslužbeno doznala da je netko u bočicu od soka utočio profesionalno sredstvo za čišćenje felgi koje je zabunom ostavljeno i hladnjaku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene