Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sarnavka o ministrici

'Diskurs kojim se Pusić koristi ne nalazi se ni kod piljarica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izjava prve potpredsjednice Vlade Vesne Pusić u Dnevniku Nove TV o Milanu Živkoviću i dalje nailazi na reakcije.

'Taj diskurs koji je ona upotrijebila ja kod piljarica ne nalazim na tržnici, i smatram ga izuzetno sramotnim', poručila je Sanja Sarnavka na konferenciji za novinare u Kući ljudskih prava održane na temu smjene Milana Živkovića, glavnog savjetnika za medije Ministarstva kulture koji je u javnosti objavio prijedlog novog modela televizijske pretplate.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Zašto se Dan žena slavi baš na 8. mart? Na Dan žena Izabrana je Zagrepčanka godine: "Dosta sam se naradila"

'Ako ona javno se ne ispriča zbog takvog načina izražavanja ona za mene prestaje postojati kao političarka s kojom ja želim uopće komunicirati, ikada u životu, o bilo kojem važnom pitanju u kojem ona ima moć i može nešto napraviti', dodala je Sarnavka.

>> I tko nema TV plaćat će pretplatu i to prema dohotku

Izjavu Pusić o Živkoviću komentirala je, podsjetimo, i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić koja je ocijenila da takve izjave nisu za javni prostor.

Prijedlog novog modela televizijske pretplate izazvao je veliku buru u javnosti jer bi, prema prijedlogu, pretplatu plaćali i građani koji ne posjeduju TV prijemnike, a visina pretplate ovisila bi o dohotku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene