Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Orkanska bura

Dio autoceste u potpunosti zatvoren za promet: Poslano važno upozorenje svima koji kreću na put

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
Jaka bura, mjestimice s olujnim udarima, a podno Velebita i orkanskim udarima, otežava prometovanje u srijedu ujutro. Iz Hrvatskog autokluba vozače su pozvali na veliki oprez, a dio autoceste A1 zatvoren je za sav promet.

Jaka bura u srijedu stvara probleme na autocesti A1, kao i na dijelovima Jadranske magistrale, zbog čega je potreban poseban oprez u prijevozu. 

Dio autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje zatvoren je za sve skupine vozila, a HAK vozače upućuje na obilazne pravce državnim cestama DC50 i DC27 Gračac - Obrovac - Karin te državnom cestom DC54 Maslenica - Zaton Obrovački i DC106 Paški most.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva tuga "Moj otac je umro..." Emotivna poruka hrvatskim vatrogascima koja slama srce

Zbog vjetra je samo za osobna vozila otvorena autocesta A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar. 

Pročitajte i ovo Ilustracija OČEVID JE U TIJEKU U prometnoj nesreći u Splitu teško ozlijeđeno dijete

Jadranskom magistralom između Senja i Svete Marije Magdalene također smiju prometovati samo osobna vozila uz veliki oprez zbog udara bure.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Iz Hrvatskog autokluba vozače pozivaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene