Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dikan: Vlatku sam ostavio jer se bavila luksuznom prostitucijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'...Odnosi s mužem tako, tako... Pun mi je kufer njega i Lane...' To je samo jedna od SMS poruka koje je Vlatka Pokos napisala svojim prijateljicama, tvrdi Josip Radeljak. Prijateljice su, nakon bračnog brodoloma Radeljakovih, mobitel s porukama predale Dikanu.

'Vlatka je imala sve što joj je bilo potrebno. Imala je džeparac od 10 tisuća kuna. Dobila je i karticu s koje je u nekoliko mjeseci potrošila 300 tisuća kuna', rekao je Josip Radeljak u ekskluzivnom intervjuu za Red Carpet, gdje je Vlatku prikazao u jednom posve novom svjetlu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Sveto Trojstvo' uvjerljivo potuklo sve Red Carpet Top 30 specijal: Odabrani najcelebovi prvog dijela godine! Slika nije dostupna Navodno je samo seks u pitanju Dikan i Vlatka tajno se sastaju

'U Rimu živim 40 godina. Svaki Vlatkin korak mi je bio poznat. Ja sam tada postavio svoje ljude da je prate i vrlo lako došao do fatalnih informacija', rekao je Dikan o njihovom zajedničkom životu u Rimu.

>> 'SMS poruke mogu zvučati grozno, ali ako se izvuku iz konteksta'

On, naime, tvrdi kako se Vlatka počela družiti s 'organizatorima prostitucije', kako je 'upala u zamku', 'upoznala najniže društvo'.

Dikan tvrdi i da je Vlatka 'u svojim avanturama i radnim pobjedama, kao početnica u tom poslu, obarala rekorde'. 

'Imate poruku u kojoj se hvali da je u tri dana spavala 30 puta s nekim', objašnjava razočaran suprug.

No, najgore su, kako je rekao, one koje su vrijeđale njegovu suprugu koje više nema - Enu Begović.

Naime, jedna poruka glasi:
'Gledam na OTV-u Enu Begović. I zaista ne vidim po čemu je ona bila lijepa. Meni je odvratna, a najbolje joj stoje uloge kurvi.'

'To je poruka koja meni zaista ledi krv', rakao je Dikan.

Osim s Dikanom, novinar Red Carpeta Vedran Strukar razgovarao je i s Leom Radeljakom koji tvrdi da je Vlatka maltretirala malenu Lanu.

Čitav razgovor s njima pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene