Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo na mjestu događaja

Policija objavila detalje strašne nesreće kod Garešnice u kojoj je poginuo vatrogasac

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je u strašnoj nesreći poginuo vatrogasac, njegove kolege objavile su potresnu objavu.

"U ponedjeljak oko 14:30 u Kaniškoj Ivi 25-godišnjak je u krugu tvrtke u kojoj nije zaposlenik traktorom dovezao mobilnu sušaru za žitarice u namjeri da je opere. On je sa sušare za žitarice skinuo metalni – limeni poklopac s donje strane te je pustio u pogon tako što je uključio kardansko vratilo na traktoru. Nakon toga je uključio visokotlačni perač, prišao do otvora na sušari u namjeri pranja, čime je došao u opasno područje radnog stroja gdje ga je zahvatio rotirajući dio na sušari", izvijestila je policija.

Zbog zadobivenih ozljeda 25-godišnjak je na mjestu događaja preminuo. 

 

Pročitajte i ovo Palestinska djeca prekrivena prašinom od izraelskog zračnog napada sjede u krugu bolnice u Rafahu, u južnom pojasu Gaze Izgubljena budućnost Užas pred našim očima: U samo tri tjedna u Gazi je ubijeno više djece nego u sukobima širom svijeta u cijeloj 2022.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 svjetski dan štednje Objavljeno koliko Hrvati imaju na štednji i gdje se najviše stavlja sa strane

"Očevidom je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Garešnica, a očevidu je prisustvovao i inspektor zaštite na radu. Naložena je obdukcija tijela stradalog, a također će se u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru obaviti i sve druge izvidne i dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti toga nesretnog događaja", poručila je policija. 

Pročitajte i ovo Izraelska vojska - 1 Iz minute u minutu VIDEO Izrael upao u tunele ispod Gaze, u sukob se uključio i Jemen - iranski diplomat upozorava: "Ako ne prekinemo ovaj rat, sve će eskalirati"

U ponedjeljak na Facebooku JVP Garešnica objavljeno je: 

"Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana. Nijedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima, te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublju sućut", poručili su njegovi kolege vatrogasci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene