Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravda na djelu

DELOŽIRAN I NA ULICI Ostao i bez krova nad glavom, uhićen Sinčić i 8 aktivista Živog zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedan građanin završio je na ulici zbog provedene deložacije. Prilikom iste uhićeno je 9 aktivista, među kojima i predsjednik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić.

Danas u 10 sati na adresi Trg žrtava fašizma 9, u dvorišnom stanu od 32 kvadrata, gdje živi Adem Brešaj, provedena je deložacija. Do deložacije je došlo zato jer je gradski stan denacionaliziran i cijela zgrada vraćena nasljedniku prvobitnog vlasnika, objavio je Živi zid na svojoj Facebook stranici.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina"

NOVA DELOŽACIJA Romska obitelj izbačena iz doma, Živi zid optužuje Bandića

"Na današnjoj deložaciji Adema Brešaja na Trgu žrtava fašizma 9 uhićeno je troje naših kolega Ivan Vilibor Sinčić, Borna Bjedov i Dilja Kačinari, čovjek je inače bez posla nakon 28 godina radnog staža, nema novaca, bolestan je i završio je na ulici. Čovjek nam se nažalost javio tek danas ujutro", ističu u Živom zidu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene