Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sučeljavaju snage

Debata uživo: Tko će biti novi predsjednik Europske komisije?

Osim što će se uskoro birati novi europarlamentarci birat će se i novi predsjednik Europske komisije. Kandidati će se večeras suočiti u debati.

U Bruxellesu se večeras održava debata kandidata za predsjednika Europske komisije. Kandidate su predložile njihove europske političke stranke.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović Sastanak na vrhu Ivana Petrović iz Bruxellesa: "Svi ti narativi nade su jako lijepi, ali realna politika uvijek prevlada" Ivana Petrović europski parlament Ivana Petrović iz Bruxellesa: "Uđe li Hrvatska s 1. siječnja sljedeće godine i u Schengen, ne moram govoriti što to znači za našu zemlju"

Izbori za Europski parlament 2014. u brojkama

Među kandidatima su i: predstavnik Europske pučke stranke Jean-Claude Juncker - bivši premijer Luksemburga, predsjednik europskog parlamenta, Nijemac Martin Schulz za Progresivni savez socijalista i demokrata, bivši premijer Belgije Guy Verhofstadt predstavnik Saveza liberala i demokrata za Europu te Ska Keller ili punim imenom Franziska Maria Keller, Nijemica, predstavnica, Zelenih/Europski slobodni savez i grčki političar Alexis Tsipras predstavnik Ujedinjene europske ljevice i Nordijske zelene ljevice.

Prijenos debate uživo pratite na portalu Dnevnik.hr od 21:00 sat.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene