Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Davor Ivo Stier

"Ladislav Ilčić bit će savjetnik za široku lepezu pitanja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednici vlade imaju pravo imenovati savjetnike, a Ladislav Ilčić bit će savjetnik za široku lepezu pitanja, i iz unutarnje i iz vanjske politike, rekao je u četvrtak u Zagrebu potpredsjednik vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier.

Ladislav Ilčić, bivši saborski zastupnik i predsjednik konzervativne stranke Hrast - Pokret za uspješnu Hrvatsku, postaje posebni savjetnik potpredsjednika vlade Davora Ive Stiera.

Pročitajte i ovo Ladislav Ilčić na konferenciji slučaj Zambija Ilčić za suspenziju posvajanja iz zemalja koje nisu potpisale konvenciju: "Želimo se baviti samo pravima djece i borbom protiv trgovine ljudima" Ladislav Ilčić Odgoda do ožujka Inicijator odgođene rasprave o međudržavnim posvojenjima: "Pazim da maknemo ideološke teme od toga"

"Kao što znate, potpredsjednici vlade imaju pravo imenovati posebne savjetnike. Naravno oni nisu zaposlenici ministarstva, oni ne zasnuju radni odnos u tom segmentu nego dolaze i odlaze s potpredsjednikom vlade", pojasnio je Stier na zajedničkoj konferenciji za novinare s albanskim kolegom Ditmirom Bushatijem.

Dodao je da će ga Ilčić s obzirom na široki raspon njegovih zadaća koje ima kao potpredsjednik vlade savetovati o "širokoj lepezi aktivnosti koje se tiču i unutarnje i vanjske politike". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene